Funktionsrätt Södertälje-Nykvarn

Inspirerad av Hirose Entertainment Yard och Taito Station Ikebukuro i Tokyo, Shio no Mori är en klubb för riktiga spelentusiaster. Hos oss kan du njuta av retroklassiker, prova på arkadtitlar som aldrig släpptes i väst och upptäcka den bästa spel– och indiemusiken. Allt detta i gott sällskap med likasinnade.

Arkad- och retrospel

Spela dundrande och notoriskt svåra shooting games (STG) så som Dodonpachi Saidaioujou och Mushihimesama Futari. Eller varför inte prova Battle Garegga, ett spel som STG-entusiaster kallar "the greatest of all time"?


Är det inte din grej så har vi hundratals (kanske tusentals, vi har helt ärligt tappat räkningen) spel från klassiska hemmakonsoler så som NES, SNES, Neo Geo och ett dussin fler.

Bräd-, kort- och rollspel

Vi har plats för upp till 8 personer som vill spela bräd-, kort- och rollspel. Är ni fler än så eller vill ha ett eget rum till t.ex. en rollspelssession så kan Shio no Mori hjälpa er att boka ett rum i våra andra lokaler.

Kontakt

För att komma i kontakt med Shio no Mori för att ställa en fråga, komma med förslag eller för att planera ett specialevenemang, så kan du:


Skicka e-post till: 

[email protected]


Ringa eller SMSa på: 

072-218 09 71

Livestream

Ibland livestreamar vi från Shio no Mori, klicka på knappen nedan för att komma till vår YouTube-kanal där du kan subscribe:a för att enklare se när vi är live.

YouTube

Medlemsvillkor och trivsel- och uppföranderegler

Klicka på knappen nedan för att ladda hem medlemsvillkor och våra regler i PDF-format. 

PDF